2011. április 2., szombat

HírSzombat

  • Casting hírek a Wonder Woman pilot forgatásáról: Geoff Meeds (Kaptár: Végső pusztulás) alakítja McRavent, Victoria Cale személyes testőrét, Andre Brooks Jones rendőrt, Jeannine Cota pedig valószínűleg egy riportert.
  • A hétvégén zajlik a Wonder Con San Franciscóban, melynek képeit a galériában nézhetitek meg.
  • Brian Peterson néhány szóval jellemezte a Smallville hátralévő epizódjait: a Kent, illetve Booster részek esetében a hivatalos leírásokból már nagyjából sejthető, hogy mi is fog történni, azonban Peterson elmondta, hogy a Booster után már minden Clarkról fog szólni, a Prophecy-ben egy meglepetéssel és fordulattal, utunk során pedig lassan, de biztosan a nagy gonosz, Darkseid is megérkezik.
  • Nyáron érkezik a Zöld Lámpás animációs film, az Emerald Warriors, a következő film pedig a Batman: Year One lesz, melyet majd a San Diegói Comic Conon mutatnak be. Bruce Timm, az animációs részleg producere pedig elmondta a San Franciscói Wonder Conon, hogy a következő film egy JLA animáció lesz, a Justice League: Doom, mely a Tower of Babel sztorin alapul majd, a forgatókönyvet pedig a nemrég elhunyt Dwayne McDuffie írta. Az animáció valamikor 2012-ben jelenik meg DVD-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése