2011. április 10., vasárnap

Superman - Michael Shannon, mint Zod

A Szabadság útjai című film Oscar-jelölt színésze alakítja majd Zod tábornokot a készülő Superman filmben. A főszereplők közül (már ha valóban szerepelni fog) még Lex Luthor hiányzik, illetve a mellékszereplők közül Perry White és Jimmy Olsen.

11 megjegyzés:

  1. Ezen a fotón hasonlít Cavillra :P

    VálaszTörlés
  2. Már megint Zod meg Lex... miért nem lehet egyszer a ... életben mozifilmen látni, Darkseid, Doomsday vagy Brainiacet????

    VálaszTörlés
  3. Mert alapvetően Zod és Lex a legismertebb gonoszok a Superman univerzumban, illetve Darkseid, Doomsday és Brainiac inkább CGI figurák lennének, már csak méretükből kifolyólag is. Szerintem.

    VálaszTörlés
  4. Erre csak helyeselni tudok Wold of Heroes... :D

    Zodnak én örülök a legjobban, elhihetitek...
    Azért remélem, hogy Zod kinézete új lesz, mondjuk olyan mint Dru-Zod akinek körszakálla van és Ursa-val meg Non-nal van bezárva a Fantom Zónába, de aztán kiszabadul és...

    A többi a fantáziára van bízva... :D
    A lényeg, hogy ne úgy nézzen ki mint az 1978-80-as Terrence Stamp féle Zod aki egy 2012-es mozifilmeben eléggé gagyin nézne ki! :DD

    Örülök, hogy megtalálták végre az ő megformálóját is! :D

    CSAK ÍGY TOVÁBB WB (WARNER BROS)!!!

    VálaszTörlés
  5. Fel fel és tovább!
    A Smallville után szükségünk van Supermanre!
    Reméljük jó lesz a film is!:)

    VálaszTörlés
  6. Martian Manhunter2011. április 11. 20:58

    Ez alapján a kép alapján Nonnak is jó lenne a színész. :-D

    VálaszTörlés
  7. Martian Manhunter2011. április 11. 21:00

    Na jó, azért egy kellően beteg fejű Zod is benne van a fickóban: http://www1.hollywoodreporter.com/hr/photos/stylus/131410-shannon_michael_400x592.jpg

    VálaszTörlés
  8. Nem tudom...eddig az a Zod vitte nálam a pálmát aki belebújt Lex testébe, igaz, nem volt személy aki igazán eljátsza...de az igazán adta a katona figurát akivel, Clarknak nem kicsit meggyűlt a baja... Én eddig talán akit igazán Zodként eltudnék képzelni az SAm Worthington (Avatar, Titánok Harca, Terminátor 4.) Szerintem remek színész, és remekül játszaná el Zod-ot. EZ persze magánvélemény :)

    VálaszTörlés
  9. Szerintem ez olyan lesz mint a Superman 2.

    VálaszTörlés
  10. Martian Manhunter2011. április 12. 16:06

    Szerintem meg várjuk ki a végét, mit hoznak össze Snyderék.

    VálaszTörlés
  11. Nekem a régi Superman filmek tetszettek, főleg az első és második rész, ha azt a színvonalat tartanák rendesen kidolgozott filmes trükökkel, akkor nem lesz kifogásolni valóm :)

    VálaszTörlés