2011. július 21., csütörtök

Man of Steel - Időpontváltozás

A Warner a decemberi karácsonyi dömping helyett 2013 június 14-re tolta az új film, a Man of Steel bemutatóját.

5 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon jó...Bakker..Mit csinálnak már superman-el...

    VálaszTörlés
  2. Rájöttek,hogy nagy bukás lesz és újra írják az egészet más írókkal :D
    Tom nélkül az lesz :P

    VálaszTörlés
  3. Nem akarják egy időpontra tenni a Hobbittal mivel mindkettő Warneres project és egy időben lenne és elvennék egymás elől a lóvét.+Jövőre rengeteg szüperhősös film lesz, logikus hogy elcsúsztatják egy fél évvel, ezen nem kell fennakadni.

    VálaszTörlés
  4. re:
    Ez már szánalmas amiket írkász megint.. Elárulom nem lesz bukás sőt biztos vagyok benne hogy jó film lesz a Man of steel és rengeteg lóvét is fog hozni a konyhára Tom nélkül is. Tom lezárta a Supermankedést fogadd el és zárd le végre a dolgot..Mert hónapók óta ugyanazt ismétled és ez már kissé unalmas..

    VálaszTörlés
  5. Ha Tom-ot vinni kell akkor vinni kell Durancét,meg Rosenbaumot meg az egész Smallville stábot..Tom egymagába meg semmit nem érne egy ekkora filmben.
    100%-hogy nem a hobbit miatt csúsztatják,egyszerűen a Warner nem akarja elveszteni a jogokat és kényszerből csinálnak egy Superman filmet csak,hogy náluk maradjon a lóvé...Vicc amit ezzel a franchise-al csinálnak..Kíváncsi vagyok milyen változások lesznek még a karakterekkel..Kit fognak vajon lecserélni? mert valami változás lesz..az hót ziher.

    VálaszTörlés