2011. július 24., vasárnap

Marvel a TV-ben

A Comic Conon végre többet is megtudtunk a Marvel televíziós terveiről Jeph Loebtól, a kiadó tévés részlegének vezetőjétől, milyen projekteket is terveznek jelenleg:

Az ABC csatorna keretében tervezik az aka Jessica Jones című sorozatot, mely az Alias című képregényen, egy bukott szuperhős történetén alapul. Egyértelmű, hogy nem nevezhetik a sorozatot Aliasnak, köszönhetően JJ Abrams azonos című sorozatának. A sorozatban egyébként olyan karakterek bemutatását is tervezik, mint Luke Cage és Carol Danvers.

Második projektjük a Hulk, amely a karakter korai éveire koncentrálna, mielőtt mindenki megtudta a titkát, és főleg Bruce Banner és Betty Ross szerelmére koncentrálna.

A harmadik projekt a Cloak and Dagger, mely már az ABC Family csatorna részére készül, benne kér tinédzserrel, akik a Katrina hurrikán sújtotta New Orleansban egymásra talál, majd felfedezik egymás szupererejét, ezzel bonyolítva életüket.

A Mockingbird szintén az ABC Family részére készül, a sorozat Bobby Morse-ra koncentrál, egy Peter Parker jellegű kockára, akit beszervez egy szupertitkos szervezet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése