2012. május 30., szerda

Hírszerda


  • A Sony Pictures július 31-én dobja piacra két anime sorozatát, a Pengét és a Wolverine-t. A DVD-k plusz dokumentumfilmeket is fognak tartalmazni.
  • A Diamond Select Toys piacra dob számos figurát a Csodálatos Pókember bemutatója kapcsán, melyek promócióját a figurákkal "eljátszott" jelenetek adják.
  • Lassan már csak egy év van hátra a Man of Steel bemutatójáig, a rajongók pedig már tűkön ülve várják az információkat, valamint a teaser trailert, amit a július 20-án bemutatásra kerülő The Dark Knight Rises előtt láthat a nagyközönség. Aggodalomra ad okot azonban, hogy eddig még nem történt videojáték készítésére vonatkozó bejelentés.
  • A 3D konvertálás mellett más okai is lehetnek az új G.I. Joe film elhalasztásának: Channing Tatum és Rock karaktere között nem elégséges a baráti szál kialakulása a tesztvetítések nézői szerint, valamint Tatum másik filmje is ekkor kerül mozikba, melyben egy sztriptíztáncost alakít, a Paramount pedig úgy véli, a színész rajongói inkább látnák minitangában, mint katonai egyenruhában. A 3D magyarázatául szolgálhat, hogy mind a Csatahajó, mind a John Carter hatalmasat bukott hazai és nemzetközi viszonylatban, ezért nem szeretnék elkapkodni a bemutatót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése