2010. május 13., csütörtök

Ausiello a Salvation-ról

 
Ausiello időnként megad nekünk egy ún. blind item-et, egy találós kérdésszerűséget. Legutóbb egy olyan műsorról beszélt, ami megmutat nekünk egy időugrást vagy legalábbis betekintést a jövőbe. És amit a karakterekről látni fogunk, attól szó szerint el fogjuk dobni az agyunkat. Nos, most elárulta, hogy ez a műsor nem más, mint a Smallville.

5 megjegyzés:

  1. HM?Akkor 22.részben lesz kis időugrás amiben Clark Superman ruhában repül és arra mondják, hogy nézz az égre?Aztán idő visszapördül és kiderül, hogy minden folytatódik sunyiban csendben?Ne már:(

    VálaszTörlés
  2. Érdekes egy rész lessz azt meg kell hagyni! :D

    VálaszTörlés
  3. Pedig a trailerben is benne van az utalás a kitekintésre. Nem véletlenül látszik az eredeti Superman pajzs Clark szemében. Szerintem a Smallville-ben nem fog Superman-ként repkedni, be kell érnünk ilyen jövőtekintéssel vagy a legutolsó részben maximum vethetünk rá egy pillantást... De ne legyen igazam.

    VálaszTörlés
  4. 9éve nézem a Smallvillet és én csalódott lennék, ha sem a világ előtt nem szerepelne Clark -pláne a 22.rész trailerét is nézve- és, ha Superman -vagy ahhoz hasonló- ruhában sem lenne a 10.évadban Sárga pajzzsal a mellkasán.Ezt sok Superman rajongó várja velem egyetemben, aki a Smallvillet nézi, de sok megrögzött nézőt olvasom, hogy kb letojja ezt és negatív hozzászólások mindig, hogy SOSEM LESZ ILYEN A SMALLVILLE-BEN!
    GRRR

    VálaszTörlés
  5. Az lehet, csak sajnos egyszer-kétszer már okoztak nekünk csalódást.

    VálaszTörlés