2010. május 21., péntek

Interjúk vagy olyasmi - 1. (IGN)

Allison Mack elhagyja Smallville-t - És még több...

Ez egy olyan nap Chloe Sullivan rajongóinak, amitől mindig is rettegtek - Allison Mack nem főszereplőként tér vissza a Smallville-ba jövőre. De nyugalom, nem végleg távozik...

Az EW.com sajtósa, Michael Ausiello korábban exkluzívként számolt be Mack távozásáról és idézett is Allison-tól: 'Hihetetlen, hogy Chloe Sullivan és én életem majdnem egyharmadában éltünk együtt. Hihetetlen az a szeretet és hűség, amivel a rajongók körülvesznek - a stáb többi tagjával együtt, akik a második családommá váltak - az elmúlt 9 és fél év alatt.'

De Mack hozzátette: 'A csodálatosan hűséges rajongók iránti elkötelezettségem és a Chloe Sullivan szívemben elfoglalt helye miatt vissza fogok térni néhány epizódba jövőre, hogy Chloe Smallville örökségét megfelelően lezárjuk."

A CW sajtótájékoztatóján, melyet Dawn Ostroff prezentált, elmondta, hogy Allison több epizódba fog visszatérni, de pontos számról még nem tudott beszámolni. Ostroff-ot idézve: "Nem tudom, hogy tényleg érezni fogjátok-e a hiányát. Remélhetőleg nem."

Most, hogy Mack és Callum Blue már nem főszereplők, a Smallville-nak csak négy főszereplője maradt a 10. évadra - Tom Welling, Erica Durance, Justin Hartley és Cassidy Freeman. Az elmúlt években, bizonyos főszereplők, köztük Durance - akinek karaktere, Lois Lane sokkal prominensebbé vált az elmúlt évadokban - nem szerződtek le 22 részes évadra. Amikor rákérdeztem Ostroff-nál erre a lehetséges változásra a mostani gárdát figyelembe véve, nem válaszolt egyenesen, ehelyett azt mondta: "Azt hiszem, ez az évad egy kicsit más lesz, mivel ez az utolsó, így sok nosztalgia lesz benne. Sok olyan vendégszereplő lesz, akik visszatérnek az évadban. Lesz némi meglepetés."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése