2010. június 1., kedd

Rövidek...

Szavazzunk

A Sci-Fi Wire oldalán szavazhatunk kedvenc sci-fi sorozatunk évadzárójára. A listán a Smallville is helyet kapott, így Smallville/Superman rajongóként illik legalább egyszer szavazni. A Legend of the Seeker rendesen elhúzott, ennek oka, hogy a rajongók mindenképp be akarják bizonyítani, hogy az egyébként kaszát kapott sorozat érdemes a folytatásra hatalmas rajongótáborát elnézve. (Amit személy szerint én nem értek, hogy mit keres a listán, lévén fantasy sorozat, nem pedig sci-fi)

Az ew.com két szavazást is meghírdetett, az egyik a szezon finálék díja (többek között legjobb halál, utált karakter távozása, méltó lezárása egy különben borzalmas évadnak, borzalmas lezárása egy átlag évadnak, legjobb romantikus cliffhanger, legjobb nem-romantikus cliffhanger, legjobb csók, legjobb küzdelem - fizikai vagy szóbeli, legtöbb zsebkendőt igénylő pillanat, stb.), a másik pedig a kedvenc párosunk. Mindkét oldalon a hozzászólásokban tudunk szavazni.

Elkezdődött

Al Septien után Don Whitehead is megírta Twitter-en, hogy ma elkezdik a tanácskozást a 10. évad történéseivel kapcsolatban és előljáróban annyi biztos, hogy epikus lesz.

Nézettség

A Smallville évadfináléjának nézettsége 2,95 millióra növekedett a DVD-rögzítések számának nyílvánosságra kerülésével.

Twitter-kampány

A közeljövőben ismét több Twitter trend kampány lesz, az egyik a #HappyAnniversaryClois az Action Comics első számának 72. évfordulója alkalmából, a másik pedig a Clois eljegyzési kampány, amiről majd a weboldalukon tudhatunk meg információkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése