2010. július 26., hétfő

Comic Con - Smallville Interjúk

Ausiello készített interjút a Smallville két producerével, Kelly Souders-szel és Brian Peterson-nal, valamint egyet Erica Durance-szal. Biztos kérdezhetnénk, hogy ennyi infó után még milyen újdnságot kaphatunk, Ausiello sokat ígér, de ti magatok is eldönthetitek a tovább mögött. Az eredeti interjúkat itt nézhetitek meg.
Kelly Souders és Brain Peterson terve az évadra, hogy Clark tényleg elérje az évad végére azt, amire mindenki vár: ő legyen Superman. Igazából már nagyon régóta tervezik Darkseid megjelenését is az évadban, de most érkezett a lehetőség a megvalósításra, és Kelly nagyon izgatott emiatt. Nem úgy fogják megvalósítani, mint a korábbi évadokban, hogy magát a gonoszt egy személyként követhetjük nyomon, hanem inkább mint egy erőt, aki különböző erőkön keresztül érvényesül az évadban. Ezek az összekötő gonosz karakterek pedig: Gordon Godfrey (akit már egy korábbi spoilerben megneveztek), Desaad és Granny Goodness. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy Darkseid ne jelenne meg a sorozatban, de csak az évad végén fogjuk látni.

Most, hogy Lois tudja Clark titkát, minden meg fog változni, hiszen így Lois kicsit basáskodhat Clark felett, hiszen Clark nem fogja tudni, hogy Lois tudja (na, értitek...), és mindezt nagyszerű lesz majd látni. Eddig mindig azt láttuk, ahogy Clark beszél titokzatoskodva Lana-hoz, majd Lois-hoz, most pont fordítva fogjuk látni a helyzetet. Az biztos, hogy lesz pár érdekes fordulat, mire a titok kiderül.

A visszatérő szereplőkről: James Marsters-t láthatjuk majd Brainiac 5-ként, ahogy azt korábban megírtuk, illetve eddig John Schneider 3 epizódra. Kelly elmondta, hogy nagyszerű, hogy John-t visszahozhatták az évadra, és az apa-fia jelenetek olyan erőteljesek lesznek, hogy szó szerint könnyeket fog csalni a szemünkbe. Laura Vandervoort is visszatér a harmadik epizódra és van még néhány visszatérő, akit vissza szeretnének hozni, de még semmi sincs lefixálva ezzel kapcsolatban. Michael Rosenbaum-ot és Kristin Kreuk-ot nagyon szeretnék visszahozni az utolsó évadra, de minden csakis a színészeken múlik, az ajtó tárva-nyitva előttük. Geoff Johns ismét ír a sorozat számára egy epizódot, melyben a korábban említett Booster Gold és Blue Bettle is szerepelni fog, ez az epizód valamikor az évad közepén lesz, még nem tudni pontosan melyik.

Cat Grant is a Daily Planet-hez érkezik, aki elsősorban Lois riválisa lesz a Clark-kal való közös munka után. A karaktert alakító színésznő nagyszerűen tud együtt dolgozni Tom Welling, megvan köztük a szükséges energia. Cat pedig nagyon irritálja Clark-ot (mintahogy a képregényekben is mindenkit). Jó hír a Clois rajongóknak, hogy ebben az évadban lesz miért izgulniuk, természetesen pozitív értelemben. Annyi biztos, ha már szóba került Cat Grant, hogy kisebb bonyodalmat fog okozni a Lois és Clark románcban, amikor kipróbálja a kis taktikáit. Hogyan végződi az évad? Brian Peterson csak annyit mondott: Mindannyian tudjuk, mi a Superman történet lényege.

Erica Durance interjúja a nevezetes 22 epizóddal kezdődik, de a kommentárján meg fogtok halni: 'Türelmes voltam és szépen megvártam, míg mindenki kihal a sorozatból és íme, enyém a 22 epizód.' Erica mindig is ilyennek képzelte el Lois történetét, amilyen az utolsó évadban lesz: hogy megtudja a titkot, és egy kicsit még hatalmasoskodhat is vele, de a szíve mélyén mindig is tudta, hogy a két férfi, akik az életében vannak, egy és ugyanaz. Lois feladata, hogy ne sztárolja Clark-ot a rocksztársága miatt (ez most hülyén hangozhat, de tényleg ezt mondta), hiszen mindenki más rajong érte, az ő szerepe, hogy a maga módján segítse a Maszatot, hogy közben Clark ne jöjjön rá, hogy valójában tudja a titkát. Erica szerint (ahogy egyébként a producerek is elmondták) Lois borzalmas a titkot megtartásában, ezért hamar ki fogja kotyogni a titkot Clark-nak, ahogy az érzései egyre elhatalmasodnak rajta.

Erica nem gondol arra, hogy mi is lesz, ha véget ér a sorozat, igyekszik minden percét kiélvezni a forgatásnak és a karakterének. Ausiello szerint talán az is megeshet, hogy a legutolsó pillanatban a csatorna végül úgy dönt, hogy mégse ez legyen az utolsó évad, Erica reakciója erre, hogy soha ne mondd, hogy soha, mivel ő is eredetileg csak ngy epizóddal kezdte még a negyedik évadban, és végül már a hetedik évadját kezdi a tizedikkel. Ennek oka, hogy az emberek szeretik a szuperhősöket, a szuperképességeket, a képregényeket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése