2010. július 29., csütörtök

Justin Hartley Interjú - KTLA

Justin Hartley a KTLA-nek adott interjújában elmondott néhány érdekes dolgot első rendezésével és a Chloe - Oliver kapcsolatról. Az eredeti videót itt nézhetitek meg, a tovább mögött pedig az átiratot olvashatjátok.
Jelenlegi állás szerint Justin Hartley a 20. epizódot fogja rendezni, de ez természetesen bármikor megváltozhat, ahogy az évadban haladunk előre. Ez lesz az első rendezése, korábban semmilyen formában nem vett részt filmkészítésben, leszámítva az előző évadban az írói munkáját. Izgatott és egyben fél is egy kicsit, hiszen nincs tapasztalata ilyen téren, de nem fél segítséget kérni.

Oliver az évad során leginkább egymagában fog dolgozni, hiszen elsősorban az a cél vezérli, hogy megtudja, hova tűnt Chloe. Ennek érdekében hajlandó sötét oldalát is követni és bármeddig elmenni, hogy megtalálja. Oliver mostani sötét epizódja nem olyan jellegű lesz, mint a 9. évadban tapasztalt összeroppanása, inkább érdekből merül el a rossz oldal bugyraiban, hogy megtalálja azokat az információkat, melyekre szüksége van. Valamint ott nem fogja titkolni titkos személyazonosságát, hiszen korábban mindig ebből származtak problémái.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése