2010. július 29., csütörtök

További Interjúk - Smallville

A collider.com-nak, a smallvillepodcast.com-nak valamint a TVGuide-nak köszönhetően tudhatunk meg további apróságokat a Smallville utolsó évadjával kapcsolatban. Részletek a tovább mögött.

TVGuide

Kelly Souders Clark Superman-né válásáról: "22 epizódunk van arra, hogy megcsináljuk. Clark útjában áll még néhány akadály, és további leckékből kell még tanulnia. Amikor most megnézed a műsort, egyértelmű, hogy még nem Superman - még nem a fény, az inspiráló ember, akivé majd az évad végén válik. Még mindig abban a bizonyos sötét órájában van. Még mindig vannak olyan dolgok, melyeket le kell küzdenie ahhoz, hogy azzá az inspriáló reménysugárrá váljon, akit mindenki ismer.

Collider.com (csak az eddig el nem hangzott dolgok szerepelnek az átiratban)

John Schneider elmondta, hogy az évad folyamán vissza fog többször térni (jelenlegi állás szerint három epizódban), valamint most döbbent rá igazán, milyen fontos is az apa figurája a történetben. "Korábban nem értettem, milyen hatással is van az emberekre a Jonathan Kent és Clark Kent közötti apa/fia kapcsolat, de amikor a háborúból visszatérő emberek odajöttek, hogy megöleljék Jonathan Kent-et, teljesen meglepő volt, amikor azt mondták: Mindig is olyan apát akartam, mint Jonathan." John nem tudott részleteket elmondani a visszatérésével kapcsolatban, mivel még ő maga sem biztos benne: "Még számomra is egyfajta rejtély. Ott bukkanok fel a farmon, ahol egyébként is lennem kell. Nem tudom, hogy az egy látomás-e. Nem tudom, hogy az egy emlékkép-e vagy valami olyasmi, amit Clark Kent-nek hallania kell, vagy hogy valóban ott vagyok-e." Azonban John nagyon izgatott volt, hogy kimondhatta a híres mondatot: "Te lehetsz a világ legnagyobb hőse, amit csak a világ láthat."

Erica Durance szívesen venné, ha Cat Grant több epizódban is szerepelne a sorozatban, hiszen amellett, hogy riválisok, egyfajta ösztönző hatásként hatna Lois-ra a jelenléte, hogy végül azzá a riporterré váljon, akinek lennie kell.

A producerek igyekeznek minden olyan színészt visszahozni a sorozat utolsó évadjába, akik valamilyen módon kapcsolódnak a Superman mitológiához. Margot Kidder-rel (Lois Lane a Superman mozifilmekben) és Dean Cain-nel (Clark Kent a Lois és Clark sorozatban) jelenleg is folynak a tárgyalások, de még nincs semmi biztos eredmény. Kelly Souders álma, hogy Gene Hackman is vendégszerepeljen a sorozatban (a Superman mozifilmek Lex Luthor-a).

Smallvillepodcast.com (csak az eddig el nem hangzott dolgok szerepelnek az átiratban)

Brian Peterson a 200. epizódról: amellett, hogy a múlt, jelen és jövő megidézése lesz ez a rész, mindenből fogunk kapni egy kicsit: bonyodalmakból, mókából és románcból, valamint epikus jeleneteket. Talán elképzelhető, hogy románcból egy kicsit többet, Brian szerint azonban biztos, hogy lesz legalább egy olyan epikus jelenet, amit nem fogunk elfelejteni.

Cassidy Freeman a már korábban Tess-ről elmondott dolgokon kívül elmondta, hogy számára a Smallville olyan, mint egy film, mivel megkapták a lezárás lehetőségét, ami nagyon ritka a televíziózásban, hiszen sosem lehet tudni, hogy a sorozat visszatér-e a következő évben vagy sem. Egy nap biztos, hogy rendezni szeretne Cassidy, azonban jelenleg nem érzi elég felkészültnek magát ahhoz, hogy elvállalja egy rész elkészítését a Smallville-ban. Az előző éves verekedés/meghalás/stb. kvótája nem valószínű, hogy csökkenni fog idén, bár eddig még nem került sor ilyesmire a forgatáson - egy biztos, az anyukája utálja, hogy mindig ilyen dolgok történnek vele a sorozatban.

John Schneider-t a Lazarus-ban való visszatéréséről kérdezték, hogy vajon a címnek lesz-e bármi köze is az ő visszatéréséhez. Lehetségesnek tartja, sok régi dolog kerül elő, sokan támadnak fel a halálból, de a Smallville írói trükkösek, nem mindig lehet a címből egyértelmű dolgokra következtetni. Legalább 3 epizódra biztos, hogy vissza fog térni a sorozathoz, de ez még egyáltalán nem a végleges szám, pontosan még nem lehet tudni. Korábban mindig egy olyan szerepet töltött be Jonathan Clark életében, aki mindig tanácsokkal látta el fiát, vigyázott rá. Most azonban még ennél is nagyobb volumenű lesz az apa-fia beszélgetés, hiszen abban dől majd el, hogy Clark Superman lesz-e vagy sem. John tervezi, hogy majd rendezésre adja a fejét, de ez nem a Smallville-ban fog megvalósulni, hanem egy másik sorozatban, a Leverage-ban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése