2010. október 1., péntek

Smallville - Interjú Keri Lynn Pratt-tel

A képregényekben Cat-et gyakran nagyon flörtölősként ábrázolják. Mennyire hasonlít vagy különbözik a Smallville-beli karaktered tőle?
Úgy gondolom, hogy a Smallville-ban nem az a flörtölős karakter szerepel, mint a képregényekben. Szerintem ez még az azelőtti karakter, hogy megégette volna magát kapcsolataiban, így még elég naív. Cat most inkább arra koncentrál, hogy megszerezze a sztoriját és a lehető legtöbbet kiderítsen a polgárőrökről.

Akkor Cat most a valódi sztorit üldözi vagy azt a pletyka rovatos sztorit írja, mint a képregényekben?
Úgy gondolom, hogy valahol a kettő között. Teljesen arra koncentrál, hogy megírja a sztorit és leleplezze a polgárőröket. Bármire képes a sztoriért és épp ezért bajba is sodorja magát.

A karakter már egyszer felbukkant a 9. évadban, ahol Clark randi partnereként láthattuk.
Az a Kat Grant, akit akkor láthattunk, nem ugyanaz, mint ez a Cat Grant, így semmilyen kapcsolat nincs köztük. Igazából utal is erre egy mondatában, Clark-kal való első találkozásakor. Azt mondja, "Cat vagyok C-vel, nem K-val." Összekeverik a tv sztár Kat Grant-tel, ezért mindig tisztáznia kell a dolgokat.

Van valami közte és Clark között, míg Lois Afrikában van?
Ebben az első epizódban, kapcsolatuk fejlődik. Szerintem Clark egy kicsit visszafogott, amikor először találkoznak, mert Cat túlságosan is határozott és energikus, és mindig megkapja azt, amit akar. De aztán észreveszi Cat érzékeny oldalát is, így sokat fejlődik kapcsolatuk.

Ez úgy hangzik, mintha egy kialakulóban lévő kapcsolatról lenne szó. Körül fogjátok ezt még járni?
Meglátjuk! Az Isis-ben is szerepelni fogok, ami azt hiszem, az ötödik epizód és ebben hiszi azt Cat, hogy Lois a Maszat!

A képregényekben a korai újságírói éveiben Cat első komoly sztorija az Intergang leleplezése volt. Figyelembe véve az Intergang kötődését Darkseid-hoz és hogy Darkseid a főgonosz ebben az évben, Cat-nek lesz valamilyen kapcsolódása a rossz fiúkhoz?
Nem tudok erről pontos részleteket, egyelőre a polgárőrök leleplezése foglalja le. Egy kalap alá vesszi a szuperhősökat a rossz fiúkkal. A Shield című epizódban kapcsolatba kerül Deadshot-tal, akiről azt gondolja, hogy őt üldözi, valamint az Öngyilkos Osztag is újra szerepel ebben az epizódban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése