2010. október 1., péntek

Smallville - Keri Lynn Pratt interjú (MovieWeb)

Az interjút a tovább mögött olvashatjátok, mivel Keri elég sokat beszél benne a ma esti epizódról, a Shiled-ről.
Izgatott vagy, hogy vendégszerepelhetsz a Smallville utolsó évadjában? 

Nagyon izgalmas, bár egy kicsit ijesztő volt elsőre. A műsornak hatalmas rajongótábora van, már 10 éve műsoron van, így már egy család mindenki.De nem is kérhettem volna jobb tapasztalatokat.

Cat Grant karaktere Emily Ullerup-pal mutatkozott be az előző évadban, de teljesen máshogy mutatták be, mint a képregényekben. Karaktered ugyanez a karakter vagy inkább az a Cat Grant, akit a rajongók megszokhattak a DC képregények univerzumában?
Nem tudok sokat az előző évadban megjelent Cat-ről. Az én Cat-em viszont a képregényekből való. A különbség, hogy én nem vagyok olyan kéjsóvár [nevet]. A képregényekben Cat egy kicsit sötétebb karakter. alkoholista és kesze-kusza volt. Az a típus, aki mindent megkap, amit akar. A Smallville karaktere inkább az ezt megelőző korszakból van (megjegyzés: Cat karaktere azután változott meg, hogy fia meghalt a 90-es években).

Láthatjuk majd legalább egyszer itallal a kezében?
Nem! [nevet]

Cat lesz Clark partnere, míg Lois távol van. Lesz valamilyen szikra közted és Tom Welling között? És a Shield-ben kezdődő történet egy nagyobb átívelő szál része lesz, ahogy haladunk a sorozat végéhez?
A dolgok jelenlegi állásából nem tudom megmondani, hogy merre is tart a történet. Nem tudom, hogy Clark és Cat között... Clark egy kicsit visszafogott, amikor először találkoznak. Nem tudja, hogy mit is kezdjen vele. Egy kicsit amolyan 'törődj a saját dolgoddal típus', de úgy gondolom, Clark értékeli az őszinteségét, illetve azt a szenvedélyt, ahogy a dolgait kezeli. Az biztos, hogy megenyhül irányába, de nem hinném, hogy romantikus szikrák is jelen lennének. Cat számára pedig hízelgő, hogy a Daily Planet-nél dolgozhat, egy olyan partnerral, mint Clark. 

Cat szerves része lesz az évad sztorijának vagy csak Clark ellentéteként szerepel majd? 
Nem tudom, komolyan. Nem vagyok benne biztos, hogy mi fog történni Cat-tel. Most sztorik után kutat, és bajba sodorja magát. Az Isis című epizódban azt hiszi, hogy Lois a Maszat. És ezzel megint csak bajba sodorja magát.

Hány epizódban szerepelsz majd?
Nem tudom a pontos számot. Szerepelek a Shield és az Isis című epizódokban, melyben Lois lesz Isis, Cat pedig meg van győződve arról, hogy ő a Maszat.

Mit szeretsz leginkább ebben a karakterben? Mit gondolsz, miben különbözik Lois-szal?
Cat és Lois olyan, mint a nappal és az éjszaka. Cat konzervatív, elszánt, lányos, anya. Van egy kétéves fia. Annyira szenvedélyes azzal kapcsolatban, amiben hisz. Úgy gondolja, hogy ezeknek a polgárőröknek, akik szuperhősöknek nevezik magukat, nyílvánosság elé kell lépniük. Épp ezért mindent megtesz, hogy leleplezze őket.

Most, hogy Chloe átmenetileg eltűnt, lehet Cat az új Őrtorony vagy kapcsolatba kerül olyan szuperhősökkel, mint Zöld Íjász és Marsi Fejvadász?
Kapcsolatba kerül velük, ahogy teszi is Zöld Íjásszal a Shield című epizódban. Nem tudom, mi lesz a sztorija, de mondhatjuk, hogy amolyan őrtorony féle lesz.

Van bármilyen romantikus szál Cat és Zöld Íjász között?
Nincs semmi, ami erre utalna. Nincs semmilyen romantikus kapcsolat Cat és Zöld Íjász között, sőt Cat azt hiszi, hogy az Íjász meg akarja ölni és ezért üldözi.

Minden rajongó tudni szeretné, hogy forgattál jelenetet Tom Welling-gel a klasszikus Superman kosztümben?
Nem!

Biztos?
Biztos. Nem láttam semmilyen kosztümöt, leszámítva egy kék pólót és egy farmert. A kosztüm nem is szerepel az én epizódjaimban.

Nem éreztél késztetést, hogy belógj az írókhoz és kiderítsd, hogy mi fog történni a sorozatban?
Dehogynem, nagyon szívesen megtettem volna. De az írk sajnos Los Angeles-ben vannak, mi pedig Vancouver-ben forgatunk. Így ez kissé bonyolult lenne. 

Az első epizódodban egy hihetetlenül népszerű karakter, Deadshot mutatkozik be. Milyen a műsorban? Olyan, mint a képregényekben, viseli a maszkját és a fegyvereit?
Igen, pontosan olyan, mint a képregényekben és pontosan úgy is csinál mindent. Ő az a tipikus rossz cowboy szuperhős és Cat azt hiszi, őt üldözi.

Cat paranoiás?
Nem. Nem hiszi azt, hogy mindenki őt üldözi. De tényleg mindenki őt üldözi, mert mindig mindenbe beleüti az orrát. Viszont egy kissé mégis paranoiás, mert mindenhova golyóálló mellénybe mászkál.

Cat pontosan az, aki belógna az írók szobájába...
Természetesen. Az írók asztala alatt rejtőzködne.

Miért akar Deadshot megölni ebben az epizódban, és mi a szerepe Clark-nak/Maszatnak?
Ami Cat-et illeti, mindenképpen le akarja leplezni ezeket a polgárőröket. Mivel megírta ezeket a cikkeket, azt hiszi, hogy mindenki őt üldözi, különösen ezek a polgárőrök.

A képregényekben Deadshot az Öngyilkos Osztag tagja, akiket Amanda Waller is megemlített az előző évadban, aki a vezetőjük a képregényekben. Jessica Parker Kennedy, vagyis Plastique, aki szintén tagja az Osztagnak, visszatér, illetve azt is megerősítették, hogy az Osztag másik vezetője, Rick Flag is bemutatkozik abban az epizódban, amit Geoff Johns ír (ez egyébként téves, mert Flag-et már az első részben, a Lazarusban is láthattuk). Tudsz arról valamit, hogy az évad végéhez közeledve alakul meg az Osztag vagy már most bemutatják őket?
Az Öngyilkos Osztagot megemlítik, bemutatják ebben az epizódban, amelyben Deadshot is szerepel. Úgy hiszem, hogy Plastique is szerepel majd. És Cat úgy hiszi, hogy ezek az emberek őt akarják. Úgy hiszi, dühösek, amiért leleplezte őket cikkeiben. Számára minden szuperhős, gonosz és polgárőr ugyanaz.

Te mennyire különbözöl Cat-től? Úgy mint Cat Lois-tól? Nappal és éjszaka?
Cat-et játszani nagy élvezet. Én nem vagyok olyan, mint Cat. Nem vagyok olyan típusú személyiség, nem vagyok konzervatív, azonban elég nyitott és határozott vagyok. Azt csinálom, amiben hiszek. Ezekben a dolgokban könnyű volt alkalmazkodnom. Hogy miben különbözünk? És soha nem ütném az orrom olyan dolgokba, amik nem rám tartoznak. És nem kockáztatnék, hogy megszerezzek egy sztorit. Cat nagyon határozott, bármit megtenne egy sztoriért, de emellett anya is, akinek megvan a lágyabb oldala is, nem csak a határozott, kőkemény riporter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése