2010. november 19., péntek

Smallville - Interjúk, Spoilerek

A Smallville-HUN oldalon olvashattok két interjút, egyet a TV Guide-tól, a másikat pedig a Staying In-től. A fordítást nagyon szépen köszönjük.

A tovább mögött egy további TV Guide cikket olvashattok.
7+1 spoiler az évad további részéről

+1 Eljegyzés: A producerek elárulták, hogy a következő három epizód egyikében számíthatunk arra, hogy Clark felteszi a nagy kérdést, amelynek jeleit már korábbi epizódokban is láthattuk. Arról, hogy magát az esküvőt láthatjuk-e, Kelly Souders elmondta, hogy esküvői szervezkedés mindenképp lesz, ami Lois esetében biztosan nem a megszokott módon zajlik majd (magáról az esküvőről egy másik interjúban elmondták, hogy az évad tervezése még nincs befejezve, így bármi megeshet.

7. A polgárőr regisztrációs törvény, amely a szuperhősök titkos személyazonosságának felfedésére kötelez, nagy szerepet játszik a következő két epizód történéseiben, valamint egyik oka annak, hogy Martha Kent visszatér majd a Beacon című részben. "Amikor a világ ilyesfajta nyomással van fiára, Martha egy percig sem habozik, hogy szembeszálljon a kihívásokkal." mondja Souders.

6. Aquaman visszatér: Arthur Curry visszatér az eheti epizódban, sokkal elszántabban és határozottabban, mint korábban. Ezt részben feleségének, Merának köszönheti. Az eheti epizódban készülhetünk egyébként egy kis Igazság Ligája akcióra is, illetve Arthur és Mera kapcsolata hatással (illetve példaértékkel) lesz Lois és Clark kapcsolatára is.

5. Tess, hivatalosan Luthor: Már korábban rá kellett volna jönnünk! "Nem véletlenül vöröshajú." viccel Peterson. "Egy nagyszerű történetet kezdünk el a Luthor című epizódban, amely az évad további részében is folytatódik majd."

4. Alternatív Univerzum: Lionel Luthor visszatér egy hamarosan bemutatásra kerülő epizódban, ami alternatív univerzumban játszódik majd. Bár a sorozat korábban is kitért az alternatív univerzumok lehetőségére, a mostani olyan, amely nem marad hatás nélkül az igazi világra. "Semmiképpen sem szabad kihagyni annak az epizódnak a legvégét, mert több különböző izgalmas történést láthatunk majd." Ezen kívül az alternatív univerzum kapcsolódik a DC univerzumához is, nem csupán a Smallville kitalációja.

3. Alternatív Kapcsolatok: "A kapcsolatok nagyon különbözőek ott." mondja Souders. Ez jelentheti azt, hogy Lois és Clark nem boldogok ott? "Mondhatnánk, hogy Lois univerzálisan következetes. Van egy csodálatos pillanat alternatív Lois és Clark között, ami megmutatja, hogy létezik az igaz szerelem."

2. Chloe visszatérése: Miután megjátszotta a halálát, Chloe a következő rész elején, visszatér, hogy elmondja, hol is járt eddig. "Chloe rajongói olyan történetre számíthatnak vele kapcsolatban, ami mindenképp figyelemreméltó lesz.

1. Clark titkos személyazonossága: Bár Clark már egy újabb szuperhacukában mászkál, a Daily Planet-ben még mindig szemüveg nélkül jelenik meg. Ezzel mi a helyzet? A producerek elmondták, hogy lassan, de biztosan haladnak a szemüveg felé. "Több dolgot bemutattunk ezzel kapcsolatban Oliver, Supergirl és a regisztrációs törvény kapcsán, ami megmutatta Clark-nak, hogyan tudná helyesen csinálni, amikor majd kiáll a nyílvánosság elé."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése