2011. január 25., kedd

HírKedd

  • A Superman: XXX Parody január 31-én jelenik meg DVD-n, tehát akitől nem idegenek a felnőtt filmek, akörül keresheti az interneten a szuperhős kalandjainak pornó változatát.
  • Megszűnik az egyik legnagyobb képregény-magazin, a Wizard Magazine. A közel 20 éve megjelenő újság nyomtatott formában februártól már nem kerül az újságstandokra az Egyesült Államokban, azonban a magazin varázsa sem veszik el, mivel a készítők elindítják internetes portálukat, a Wizard Worldöt.
  • A Dark Horse kiadó ismét elindítja Dark Horse Presents sorozatát, melynek célja a legújabb generáció megismertetése a nagy képregény írók műveivel (elsősorban a Sin City és a Hellboy vonatkozásában). A dolog pikantériája, hogy a '300' írója, Frank Miller ebben a kiadványban fogja bemutatni a sztori folytatását, a Xerses-t. És bár a '300' című filmnek készül folytatása Snyder irányítása alatt Xerses címen, ezen képregényen alapulva, Miller most mégis a nyomtatott verzió sztorijával foglalatoskodik inkább.
  • Nyilvánosságra hozták az Arany Málna díj jelöltjeit, ami az Oscar-díj egyfajta kifordítása. Képregény vonatkozásban a legrosszabb színésznő kategóriában Megan Fox gyűjtött be egy jelölést a Jonah Hex című filmben nyújtott alakításáért, valamint Josh Brolin arca és Megan Fox borzalmas akcentusa kapott jelölést a Legrosszabb páros kategóriában.
  • A SorozatJunkie oldalán olvashattok kritikát JoHn tollából a japán Wolverine anime, a Vurvarin-ko első részéről.
  • Egy Michael Carlin, produkciós tervezőhöz közelálló forrás szerint az új Superman film címe 'Kal-El' lesz. Meglátjuk, ha hivatalosan is megerősítik.
  • Tobey Maguire az új Pókember kosztümről: "Szerintem királyul néz ki, nagyszerű munkát végeztek vele és alig várom, hogy akcióban is láthassam a vásznon."
  • Bár még maguk a színészek sem tudnak sok mindent a második évad epizódjairól, a The Walking Dead két szereplője, Andrew Lincoln (Rick) és Sarah Wayne Callies (Lori) elmondta, hogy pont az első évad nagy sikere miatt az új évadban még sötétebb, veszélyesebb helyekre mehetnek el, így több vérre és félelemre számíthatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése