2011. január 23., vasárnap

HírVasárnap

  • A Joe Hill (aki egyébként Stephen King fia) képregényéből, a Locke & Key-ből készülő sorozatot az eredeti tervekhez képest átpakolták az őszi műsorrendbe. Eredetileg már nyáron láthattuk volna.
  • A The Cape 9. epizódjában (Piece of Cake) Michael Irby és Lil' Romeo alakításában láthatunk majd két gonoszt, akik egyébként Scales cinkostársai (Vinnie Jones). Irby egy gyilkos maszkba merevedett arcú furcsa szerzetet játszik, Pokerface-t, míg Lil' Romeo nagyszájú, gengszter szárnysegédjét, Lil' Z-t.
  • Az új Batman film részben Los Angelesben forog majd, Christopher Nolan már vissza is tért stúdióbeli irodájába, ahol az Eredet című film munkálatit tervezgette. A forgatás helyszíne egyébként jót tesz a városnak, hiszen a jobb adózási feltételek miatt sok produkció más országban vagy városban dolgozik. A film további lehetséges forgatási helyszínei: Chicago, Románia, India és Nagy-Britannia. Egy másik nagyágyú, a Pókember film munkálatai is az angyalok városában zajlik, így rögtön dupla a haszon.
  • A The Los Angeles Times Hero Complex rovata szerint az a pletyka kering Hollywoodban, hogy a True Blood sztárja, Joe Manganiello lesz Superman/Clark Kent a Zack Snyder-féle rebootban.
  • Christian Bale szerint a The Dark Knight Rises lesz az utolsó Batman filmje, ha Christopher Nolan nem áll elő egy újabb nagyszerű ötlettel. Mivel a rendező már nyilatkozott arról, hogy neki is ez az utolsó filmje, így utoljára láthatjuk Bale-t Batmanként.
  • Duncan Jones (Moon) elárulta, hogy esélyes volt a Superman film rendezésére, mivel ő is szerepelt Nolan rövid listáján. Azonban Jones visszautasította a felkérést, mondván nem tudna megfelelni egy ilyen kaliberű kihívásnak.
  • Smallville: A Superheroes Infinity Conventionra nyerhettek Silver Pass jegyet a rendezvény Facebook oldalán. A teendő egyszerű: Like-olod az oldalt, majd hagysz egy megjegyzést a bejegyzésükben (pl. This is my post).

1 megjegyzés: