2011. január 22., szombat

HírSzombat

  • Jeannot Szwartz rendezi a Smallville 18., Kent című epizódját. Utolsó munkája a 200. rész, a Homecoming volt.
  • Az Amerika Kapitány film nevet vált Oroszországban, Dél-Koreában és Ukrajnában. A Marvel néhány nagyokos marketingese úgy gondolta, hogy ezekben az országokban a film eredeti címe - Captain America: The First Avenger (Amerika kapitány: Az első bosszúálló) - nem nyeri majd el a nézők kegyeit, így lerövidítették The First Avengerre, vagyis Az első bosszúállóra.
  • A Vasember 2 bemutatója táján szárnyra, pontosabban netre kaptak a hírek, hogy Hadigép (War Machine) esetleg egy saját mozit kaphat. Azóta ezzel a projekttel nem történt semmi. A Sundance Fesztiválon a bádogos második részének szereplője, Don Cheadle elmondta, az még hagyján, hogy önálló filmet kap Hadigép, de már a forgatókönyv íróját is megtalálták. A színész szerint egyébként a karakter nem fog szerepelni a Bosszúállók filmben Amerika kapitány, Thor, Vasember és a Marvel többi szuperhőse mellett.
  • A készülő Dredd bíró film forgatásáról is érkeznek képek. A Karl Urban, Olivia Thirlby és Lena Heady főszereplésével készülő produkció munkálatai során az egyik kaszkadőr éppen egy jelenetet vett fel Dredd lent látható járgányával.

1 megjegyzés:

  1. "Jeannot Szwarc rendezi a Smallville 18., Kent című epizódját. Utolsó munkája a 200. rész, a Homecoming volt. " - Ó, igen! :D Én nagyon szeretem az eddigi munkáit. :)

    VálaszTörlés