2011. január 15., szombat

Smallville - Lois és Clark nagy napja?

A TV Guide készített interjút a sorozat producereivel, miszerint mi következik most, hogy Clark megkérte Lois kezét.
Az egyik epizódban olyan eseményeknek leszünk szemtanúi, mely fordulópontot jelent kapcsolatukban. 'Hatalmas esemény lesz. Az évad utolsó fele nem csupán Clark személyazonosságáról szól, valamint hogyan válik hőssé, hanem miként lesz belőle lehetséges férj.' Most, hogy jegyesek, kapcsolatuk jellege mindenképp meg fog változni. 'Egy dolog valaki barátjának lenni, de amikor belegondolsz, hogy milyen nap mint nap házasságban élni, minden sokkal összetettebb lesz.' mondja Souders. 'A nyomás még tovább fokozódik ezzel az évad további felében.' Ez pedig nem mást jelent, mint milyen is az Acélember árnyékában élni. 'Nem tudom, hogy én randiznék-e Supermannel.' viccel Peterson. 'Nehéz ebben a bizonyos árnyékban élni, de szerencsére Lois Lane nem az az alkat, aki ne tudna kitörni onnan.' mondja Souders. Kedvenc riporterünk képességeit használja fel, hogy feljebb jusson a Daily Planet ranglétráján. 'Megpróbál kiállni magáért egy bizonyos módon, és ennek nagy részét a karrierjén keresztül valósítja meg. Megvan a saját végzete, mint sikeres újságíró, nekünk pedig szándékunkban áll ezt bemutatni.' mondja Peterson.

5 megjegyzés:

  1. Talán nem az utolsó részben lesz az esküvő? Elég kétértelmű infók.

    VálaszTörlés
  2. Kétértelműnek kétértelmű, de az eljegyzésre is azt mondták, hogy a szünet előtti négy rész valamelyikében lesz. Gondolom, itt sem kötik az orrunkra, hogy ekkor és ekkor lesz. Különben oda a meglepetés.

    VálaszTörlés
  3. Remélem nem arra vártam 10évet, hogy esküvő legyen a fináléban.Meg 10.évadban túlzásba vitték ezt a kapcsolatot, amiből videó is készült, hogy mennyivel akciódúsabb volt a 9.évad.
    Legyen esküvő!Csak gyorsan zavarják le a finálé előtt és kevesebb romantikázást:S Vagy lehet ezért lesz Doomsday mert ő se szeretne esküvőt?:D

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nem baj ha van egy kis romantika. De szívesen megnézném Clarkot mint férjt! Lehetne egy kis Igazság Ligája részek is!

    VálaszTörlés
  5. Martian Manhunter2011. január 15. 23:43

    Ligát azt NE, elég volt már belőlük!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés