2011. január 15., szombat

Young Justice - Interjú a producerekkel

Hogyan állítottátok össze a jelenlegi csapat névsorát? Talán egy kalapból húztátok ki a neveket? Hogy zajlott a folyamat?
Weisman: Először összeírtam 50-60 tinédzser DC karakter nevét. Annyit szedtünk össze, amennyi csak eszünkbe jutott, aztán elkezdtük leszűkíteni a listát egy bizonyos számú kritérium szerint. Az egyik ilyen feltétel volt, hogy az adott karakter megfelelő erőkkel és képességekkel rendelkezzen. Ezeken kívül a csapatnak megfelelően kellett együttműködnie, de természetesen nekünk is megvoltak a személyes kedvenceink. Aztán még  ott volt a kor, nem, eredet és csomó más dolog. Így tudtuk leszűkíteni végül a végső hatra.

Sokan kíváncsiak arra, hogy más Tini Titánokat is láthatunk-e majd a sorozatban?
Weisman: Senkit sem zárunk ki. Sokkal több tinédzser hőssel fogunk találkozni ebben az évadban, mint azzal a hat vagy hét hőssel, akivel kezdünk. 26 rész áll rendelkezésünkre az évadban, aminek nagyon örülünk, de nem fogjuk úgy kezelni az egészet, mintha nem lennének továbbiak. Úgyhogy ha a nézők további tinédzser hősöket szeretne látni a képernyőt, akkor a nézettségnek megfelelőnek kell lennie ahhoz, hogy további epizódokat rendeljen a csatorna. De az első 24 epizódban összesen 174 DC karakter fog szerepelni. És ebben még nincs benne a 25-26. rész. Addigra valószínűleg a 180-at is meg fogja haladni a számuk.

Gondolom rengeteg történetet tudtok majd ezzel a gárdával elmondani...
Weisman: Ebben az univerzumban nagyon, nagyon sokáig tudnánk sztorikat kovácsolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése