2011. január 31., hétfő

Smallville - Új képek és infók





Az első két kép a Fortune (10.15), a harmadik kép pedig a Masquerade (10.14) című epizódból van. A Fortune című epizódban egy vad lány- és legénybúcsút láthatunk, amikor mindenki annyira bevadul, hogy minden ködös lesz számukra. Zatanna ajándékba egy megbűvölt pezsgőt küld szuperhőseinknek, melytől mindenkinek kiesik, mi történt előző éjszaka, amolyan Másnaposok Smallville módra. Kelly Souders elmondása szerint, Clark nem fog emlékezni, mi történt vele előző éjjel, ahogy Lois Oliver mellett, vasti síneken ébred az átmulatott éjszaka után, ráadásul a jegygyűrűje is eltűnik. A gyűrű keresésekor futnak össze a kaszinótulajdonos Amos Fortune-nal, a Superman univerzum egyik hírhedt gonoszával. Ezen kívül Tess és Dr. Hamilton között láthatunk egy hihetetlen jelenetet. 

3 megjegyzés:

  1. Uh remélem, hogy a Tom Superman kosztümöt nem rakjátok majd így ki a főoldalra.
    Csak rápillantottam nem akarok spoilereket, de..Azt nem raktátok bele a cikkbe, hogy 2 órás lesz a finálé és, hogy Supergirl a Fináléra írták E???

    I'm also hearing the finale may be a two-hour send-off — with one last visit from Supergirl!

    VálaszTörlés
  2. Na jó... Nem mondom, hogy megenyhült a szívem (főlega 3. kép láttán) a CW felé, de azért már nem hasogat annyira a múlt heti szíven döfés után. :) <3

    VálaszTörlés
  3. Hát ezzel egyetértek :)

    VálaszTörlés