2011. február 1., kedd

HírKedd

  • Elképzelhető, hogy a Smallville kétórás finálét kap. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a 21-22. részek összevonása lesz, vagy magát a 22. részt bővítik ki 2 órásra. A fináléban állítólag Supergirl is visszatér.
  • Greg Beeman rendezi a No Ordinary Family 18. részét. Reméljük, jut ideje beugrani a Smallville fináléra is, ahogy azt a kilencedik évadban tette.
  • A vasárnapi Superbowl reklám mellett egy nyolcrészes digitális képregény is indul, melyben megtudhatjuk, hogyan jutottak el a karakterek a mozifilmben látottakig. Az Amerika Kapitány képregény első száma ingyenesen elérhető lesz a captainamaerica.com oldalon vasárnaptól.
  • Pletykák szerint Kristen Stewart (Twilight) is részt vett Lois Lane szerepének meghallgatásán.
  • A készítők egyes elszólásaiból ki lehet következtetni, hogy Anne Hathaway bizony Macskanőként is tündököl majd a Batman filmben, nem csupán Selina Kyle-ként.
  • Állítólag, amikor először említették Christian Bale-nek, hogy Henry Cavill kapta Superman szerepét, először csak pislogott, majd azt mondta: "Nagyszerű, bárki is legyen, akit mondtál."

4 megjegyzés:

  1. 2órás finálénak örülök, viszont Supergirl fináléban szerepeltetésétől rettegtem, hát tessék, ügyes alkotók.
    Superman kb mellékszereplő lesz.

    VálaszTörlés
  2. re Nyugi már!
    Állandóan görcsölsz ezen. Superman a JL vezetője lesz és a legnagyobb hős minden tekintetben. Remélem akkora állast visz be Darkseidnak hogy belremeg a kamera.
    Nekem az a tippem, hogy Supermannak Darkseid mellett Karaval is meg kell majd küzdenie és áttérítenie. Rajzfilmben mintha valami ilyesmi lett volna...

    VálaszTörlés
  3. szerintem nem rossz ötlet Kristen LL-nek :)

    VálaszTörlés