2011. április 14., csütörtök

Smallville - 5 epizód, 8 égető kérdés

A sorozat producere, Kelly Souders válaszolt a TV Line 8 égető kérdésére a hátralévő 5 epizóddal kapcsolatban. A tovább mögött olvashatják a spoilerekre éhes rajongók.

1. Mi értelme van így a végén újra ellátogatni az alternatív Földre?

Legutóbb decemberben, a Luthor című részben láthattuk az alternatív világot, ahol egy fontos szereplővel nem találkoztunk és mivel Clark és avilági apja között vannak lezáratlan szálak, így most ezek elvarrására kerül sor. Jonathan Kent másik világbeli alteregóját látni igazi élmény lesz Souders szerint. Arra a kérdésre, hogy ez a találkozás mégis milyen hatással lesz a végjátékra: elsősorban Clarkra lesz hatással, akit erősen befolyásol majd ez a tapasztalat a későbbiekben meghozandó döntésekben.

2. A booster epizódban tovább építi Clark motyogó-totyogó karakterét?
Amit a Masquarede-ban elkezdett, most folytatja, egyre jobban átveszi a botladozó riporter szerepét és ebben nagy segítségére van Lois. Souders szerint nagyszerű, hogy Tom Welling előtt ilyen nagyszerű lehetőség állt színész kvalitásai megmutatására.

3. Mennyire dühös Zod, amikor újra összefutnak Clarkkal a Dominionban?
Az a Zod, akit a 9. évad lezárásában láthattunk, akivel Clark és Oliver szembe került nem az a Zod, akivel a Dominionban találkozunk, őt még nem láttuk korábban. Leginkább elmondható róla, hogy a sorozatban eddig látott Zod karakterek egyesülése egy személyben. Nem túl boldog, mivel nem állnak éppen rózsás hónapok a háta mögött.

4. A Prohecy-ben újra látjuk Karát, a kérdés az, magától jelenik meg vagy valaki rátalál?
"Ez nagyszerű kérdés, leginkább mindkettő" mondja Souders. Míg Clark elviszi menyasszonyát a Magány Erődjébe, hogy bemutassa apjának, Jor-Elnek, Kara egy váratlan pillanatban jelenik meg. És amint megjelenik, világossá válik, hogy nagyon is elfoglalt volt sztorijának saját részével.

5. Darkseid megtestesül fizikailag az évad végére?
Darkseid nem éppen a mi univerzumunk fizikai törvényei szerint él, de jelenléte mindig és tisztán érezhető. De ha alaposan megnézzük, akkor láthatunk majd vizuális megtestesülést.

6. Most, hogy a Man of Steel film előkészületei ilyen gyorsan haladnak, lehet tudni, hogy mit lehet és mit nem megmutatni a fináléban?
Annak idején a Superman visszatér bemutatója kapcsán a Smallville-ban erősen korlátozni kellett Lois Lane karakterét, hogy a nézőket majd ne befolyásolja jelentősen a mozifilm változatban látható riporternő. Szerencsénkre a Smallville utolsó epizódjára nincs hatással a készülő Superman film. A készítők szorosan együttműködtek a DC munkatársaival, ahol mindenki pontosan tudja, hogy a Smallville utolsó epizódja egyfajta ugródeszka a Superman mitológiába, de egyben a Smallville fejezet lezárása is. Így a producerek mindent úgy csinálhattak, ahogy azt elképzelték.

7. Ez azt jelenti, hogy hallhatjuk majd John Williams híres Superman dallamát a Smallville-ban?
Kelly Souders percekkel azelőtt mondta azt, hogy az mekkora örömet adna neki, hogy a CW nyilvánosságra hozta a Galaxy Preview-t, melyben felcsendülnek a dallamok.

8. Ha már a finálé, akkor Tom Welling elárulta a CBS Watch! magazinjának, hogy az utolsó jelenet szó szerint libabőrössé tette.
Souders elmondta, hogy ez annyira jelentős pillanat, hogy már az előkészületek közben, már a megbeszélések alatt is mindenki libabőrös lett.

4 megjegyzés:

  1. Itt is megkérdezem.
    8. kérdés vajon mire utalhatott?Kosztümre?(jaj ne),esküvőre, utolsó forgatási munkájukra?
    Rettegek attól, hogy csak a végén lesz Sup,pedig múltkori DArkseides harc nyilatkozat pozitívabb volt..Erre ez-.-

    VálaszTörlés
  2. "A tovább mögött olvashatják a spoilerekre éhes rajongók."
    Re, te most akkor hova is sorolod magad?

    VálaszTörlés
  3. Epizód tartalmakat nem olvasok, képeket nem nézegetek(kivéve amit FULL HD-ra kiraknak a főoldalakra)és ha van ilyen jellegű cikk, akkor előbb a kérdéseket olvasom el, így ezt a cikket sem olvastam el teljes mértékben.
    5. 6. 7. 8.-at olvastam, de ja én is ki vagyok éhezve 6hét után!!:)Nagyon!:)

    VálaszTörlés
  4. Akkor fogj egy csajt :D

    (ha ki vagy éhezve)

    VálaszTörlés