2011. július 30., szombat

HírSzombat

  • A Newsarama oldalán látható egy klip, melyben Amerika kapitány megtudja, hogy 70 évet aludt, majd egy betekintő következik a Bosszúállókba.
  • A Vasember 3 írója, Drew Pearce írja a The Mighty című képregényadaptáció forgatókönyvét, melynek jogait néhány hónapja vette meg a Paramount a DC-től. A történetben egy nyomozó és egy szuperhős történetét ismerhetjük meg, melyben a hős nem is az a hős, akinek mindenki hitte.
  • Nagy-Britanniában október 16-án, az Egyesült Államokban pedig október 25-én jelenik meg BluRay lemezen a Zöld Lámpás. A magyar megjelenésről még nincs hír, de a filmet egyébként augusztus 11-től láthatjuk a mozikban, magyar szinkronnal.

Man of Steel - Jelenetleírások

Megkezdődött a Man of Steel forgatása, szemtanúk beszámolói szerint eddig két jelenetet vettek fel:
- Amy Adams, mint Lois Lane egy jelenetben szerepel egy étteremben,
- egy hídon történt balesetet vettek fel két nap alatt.
Előbbit az étteremben dolgozó, így statisztaként is közreműködő pincértől, utóbbit a biztosító egység parancsnokától tudjuk.

2011. július 24., vasárnap

Marvel a TV-ben

A Comic Conon végre többet is megtudtunk a Marvel televíziós terveiről Jeph Loebtól, a kiadó tévés részlegének vezetőjétől, milyen projekteket is terveznek jelenleg:

Az ABC csatorna keretében tervezik az aka Jessica Jones című sorozatot, mely az Alias című képregényen, egy bukott szuperhős történetén alapul. Egyértelmű, hogy nem nevezhetik a sorozatot Aliasnak, köszönhetően JJ Abrams azonos című sorozatának. A sorozatban egyébként olyan karakterek bemutatását is tervezik, mint Luke Cage és Carol Danvers.

Második projektjük a Hulk, amely a karakter korai éveire koncentrálna, mielőtt mindenki megtudta a titkát, és főleg Bruce Banner és Betty Ross szerelmére koncentrálna.

A harmadik projekt a Cloak and Dagger, mely már az ABC Family csatorna részére készül, benne kér tinédzserrel, akik a Katrina hurrikán sújtotta New Orleansban egymásra talál, majd felfedezik egymás szupererejét, ezzel bonyolítva életüket.

A Mockingbird szintén az ABC Family részére készül, a sorozat Bobby Morse-ra koncentrál, egy Peter Parker jellegű kockára, akit beszervez egy szupertitkos szervezet.

Man of Steel - Újabb képek a forgatásról


Superman - 3 új animációs film

A Comic Conon Bruce Timm jelentette be a Batman: Year One panel keretében, hogy a következőkben a DC három olyan animációs filmet is tervez, melyben Superman is szerepelni fog. Az első a Justice League: Doom lesz, mely a nemrég elhunyt Dwayne McDuffie utolsó munkája. A második a Superman vs. The Elite lesz, mely az Action Comics #775 füzet történetét dolgozza fel, a harmadik pedig Frank Miller híres Batman: The Dark Knight Returns füzete lesz, melyben egy monumentális Superman - Batman harc is látható lesz. Megjelenési dátumokról még nincs szó, de Timm elmondta, hogy mindhárom produkció készítés alatt áll.

Addig is október 18-án jelenik meg a Batman: Year One.

Cowboys & Aliens Poszter

Bosszúállók - Újabb karakter koncepciók

2011. július 21., csütörtök

Man of Steel - Időpontváltozás

A Warner a decemberi karácsonyi dömping helyett 2013 június 14-re tolta az új film, a Man of Steel bemutatóját.

SDCC - Ghost Rider: Vengeance Logó



Csodálatos Pókember - Új logó és képek



Bosszúállók - Új Teaser Poszter

Csodálatos Pókember HD Trailer



A Walking Dead stand az SDCC-n

Szuperhősök - Legóból



2011. július 19., kedd

The Dark Knight Rises Trailer Felirattal



Conan, a barbár - Szinkronos előzetes



Csodálatos Pókember - Trailer

Ahogy azt a chaten már megválaszoltuk, a Csodálatos Pókember első trailere a héten bemutatásra kerülő Amerika kapitány előtt lesz látható az amerikai mozikban. Néhány rajongónak köszönhetően máris internetre került a több mint 2 perces teaser trailer, egyelőre gyengébb minőségben.



Man of Steel: Újraírás

A forgatásig már csak két hónap van, a színészek javában készülnek szerepükre, a díszleteket is gőzerővel építik, a rendező és a stúdió fejesei mégis úgy döntöttek, hogy a forgatókönyv jelenlegi formájában újraírást igényel. Az újraírást a 300 társírója, Kurt Johnstad végzi, aki Snyder segítségére sietett a spártai történet feltúrbózásában.

Bukott a Setét Torony

Az Universal Stúdió egy az egyben dobta a Setét Torony projektet. Az indoklás szerint túl drága lett volna a könyv (és képregény) adaptáció megfilmesítése, mivel az eredeti tervek szerint először egy filmtrilógiát készítettek volna, majd egy kapcsolódó televíziós sorozatot. A regény és Stephen King rajongói ezzel elvesztették reményeiket, hogy a monumentális történet megfilmesítésére a közeljövőben sor kerüljön.

A Zöld Lámpás hivatalos története

Az univerzum végtelen és titokzatos, ám vannak néhányan, akik jól kiismerik magukat benne, és pontosan tudják, ki jó, ki rossz: ők a Zöld Lámpás Alakulat tagjai, akik a világegyetem nyugalmáért felelnek – mindegyikük egy olyan gyűrűt hord, ami különleges képességeket biztosít neki. Amikor új, minden eddiginél hatalmasabb ellenség kel fel a béke ellen, kénytelenek – most először – egy földi embert is bevenni a csapatba.

És attól kezdve a világ sorsa egy nagyszájú, vagány berepülőpilóta kezébe kerül. Hal (Ryan Reynolds) kisgyerek kora óta kerüli a felelősséget és keresi a veszélyt: most kénytelen megtanulni, hogy újonnan kapott, végtelen erejét a jó ügy oldalán használja. Ő és régi haverja, Carol (Blake Lively) szívesen veti bele magát bármilyen küzdelembe: de ez a mostani nagyobb mindennél, amit földi szem valaha látott.

Magyarországi bemutató: augusztus 11.

2011. július 18., hétfő

Walking Dead - A második évad plakátja

The Dark Knight Rises Teaser Trailer



Marvel Bemutatók

A Spider-Man: Edge of Time-ban két Pókemberrel is játszhatunk, ahogy felveszik a harcot a játék főgonoszával, Anti-Venommal, időben és térben. Érdekesség, hogy két DC karakter megformálója, Val Kilmer (Batman) és Laura Vandervoort (Supergirl) adja hangját a játékban, előbbi Walker Sloanét, utóbbi pedig Mary-Jane Watsonét.


A Marvel másik univerzumának legújabb játékadaptációja, az X-Men: Destiny pedig a csütörtökön kezdődő San Diegói Comic Conon debütál majd. A játékban különböző karaktereknek kölcsönzi hangját: Milo Ventimiglia, Jamie Chung és Scott Porter.

Man of Steel - A smallville-i helyszín

Már elkezdték építeni a szeptemberben induló forgatáshoz a díszleteket, ezek közül Smallville főutcájának építéséről készített egy rajongó felvételt.



Superman Visszatér - Törölt jelenet

A film elején Clark visszatért öt éves utazásáról, mely során a Krypton nyomát próbálta fellelni. A bolygó utáni kutatását törölték a film végső változatából, ám a nemrég megjelent Superman Antológia DVD kiadásra felkerült ez a felvétel, mely azóta a Youtube-ra is felkerült, így mi is megnézhetjük a több mint öt perces jelenetet.



Avengers - Hírek a castingról

Az Amerika kapitány stáblistája szerint Amanda Righetti (Mentalista, Péntek 13) is szerepel a film végén látható jelen idejű jelenetben (a film története a második világháború idejére esik), mint Shield ügynök. A jelenet a jelek szerint a jövőre bemutatásra kerülő Bosszúállók filmben is látható lesz, egyes pletykák szerint Righetti szerepe nem csak egy mezei Shield ügynök lesz, hanem egy ismertebb képregény szereplő, mint Sharon Carter vagy Carol Danvers.

A hírek szerint Gwyneth Paltrow is látható lesz a filmben, Pepper Potts-ként nem csupán egy rövid cameó erejéig láthatjuk, hanem kisebb szerepben, melyet már fel is vettek a színésznővel az Új-Mexikóban zajló forgatáson.

The Walking Dead - Második évad betekintő

A sorozat idén októberben tér vissza az AMC képernyőjére, vasárnap a csatorna bemutatta az első betekintő videót. Nem szabad összekeverni a mostanában az interneten keringő rajongói trailerrel, mely mármennyire is valósághűnek tűnik, mégsincs semmi köze a sorozat valódi marketing kampányához.



Superman - Action Comics #1

A szeptemberben megjelenő Action Comics #1 variáns borítóját nézhetitek meg a lenti képen. A reboot keretében (amely mint kiderült valójában nem is reboot, inkább egy visszatekintés a múltba) Superman korai éveibe tekinthetünk be, amikor még farmerban és pólóban üldözte a bűnt Metropolis-ban.

Young Justice 1.10 Felirat

A feliratról nem feledkeztünk el, de jelenleg nincs angol felirat, hallás után pedig egyelőre nincs időm és kapacitásom megcsinálni. Köszönöm a türelmet.

The Avengers - Teaser Trailer

A legutóbbi hírek szerint az Amerika kapitány stáblistája után meglepetés vár minket, mint kiderült a jövő nyáron bemutatásra kerülő The Avengers teaser trailere lesz az. A trailer pedig már ki is szivárgott, igaz kissé homályos a videó.



2011. július 13., szerda

Visszatérünk!

Nem vesztünk el, csak úgy csináltunk eddig.

Július 18-án visszatérünk, hogy ismét hírekkel lássunk el titeket a szuperhősök világáról.